Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία Ροή

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, λόγω μεγάλης διαρροής σε αγωγό.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), η διαρροή σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης, διατομής Φ1650, από τις πηγές Αραβησσού Πέλλας και για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έως και αύριο (29 Μαρτίου) στις 7:00 π.μ.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις δυτικές συνοικίες της πόλης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Νεάπολη), στο κέντρο της πόλης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και σε περιοχές πάνω από την οδό Εγνατία.

Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές. Σύμφωνα με όσα τονίζονται σε ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

πηγή: Ναυτεμπορική

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ