Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για την απόπειρα αρπαγής βρέφους και τη ληστεία στο Λ. Πύργο - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για την απόπειρα αρπαγής βρέφους και τη ληστεία στο Λ. Πύργο

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 23χρονος Λίβυος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για την επίθεση στη σύζυγο και στην ανεψιά του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Ταχιάου, από τις οποίες προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα, αλλά και το βρέφος που κρατούσε η πρώτη.

Ο νεαρός μετανάστης στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής βρέφους, απόπειρας ληστείας και αντίστασης κατά της αρχής, ισχυριζόμενος πως ο ίδιος απλώς ήταν εκεί και πως όλα έγιναν από τον άλλο μετανάστη, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, όπως φέρεται να είπε.

Το περιστατικό έγινε στο πάρκο Τσιρογιάννη, στο Λευκό πύργο, όπου οι δύο γυναίκες καθόταν ανυποψίαστες όταν δέχτηκαν την επίθεση των δύο αλλοδαπών. Όπως είπε και σε ανάρτησή του ο κ. Ταχιάος για την περιπέτεια της γυναίκας, της ανεψιάς και του μωρού της δεύτερης, προφανώς στόχος των δραστών ήταν να αρπάξουν την τσάντα της γυναίκας και στράφηκαν στο παιδί για να της αποσπάσουν την προσοχή. Τον 23χρονο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εργαζόμενοι σε καταστήματα της περιοχής, αλλά και Αφρικανοί μετανάστες μικροπωλητές.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ