Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα με επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα με επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Η συζήτηση έχει θέμα «τις αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών», όπου συμμετέχουν πλήθος επιχειρηματίων, οι οποίοι και θα συμμετέχουν στην επίσημη κυβερνητική αποστολή στα Σκόπια στις 1 και 2 Απριλίου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΘ -HELEXPO, Τάσος Τζήκας και ο οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου.

Όπως ανέφερε η υπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στη συνάντηση υπήρξαν αιτήματα 70 επιχειρηματιών να συμμετεχουν και τελικά επιλέχθηκαν οι 40 οι οποίοι και θα συμμετεχουν στα ταξίδι στα Σκόπια. Ερωτηθείσα για την άρνηση προέδρων των επιμελητηρίων να συμμετέχουν στην αποστολή στα Σκόπια η ίδια απάντησε ότι δεν κλήθηκαν φορείς, αλλά επιχειρηματίες.

Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ