Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες ενόψει της κακοκαιρίας - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες ενόψει της κακοκαιρίας

Μέσα από ανακοίνωση του ο δήμος Θεσσαλονίκης δίνει συμβουλές στους πολίτες έπειτα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ το οποίο ισχύει από αύριο Σάββατο 23-06-2018 μέχρι και την Τρίτη 26-06-2018.

«Επισημαίνουμε ότι οι περιοχές αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) προβλέπεται να επηρεαστούν όπως περιγράφεται στο έκτακτο αυτό δελτίο. Οι ανωτέρω περιοχές δεν προβλέπεται να επηρεαστούν την Δευτέρα 25-06-2018.

Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες να παρακολουθείτε τα καθημερινά τακτικά Δελτία Καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ  www.emy.gr.

Καλούνται οι πολίτες:

Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους, ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου», αναφέρει η ανακοίνωσή του του τμήματος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ