Θ. Γεωργαντάς: Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό με την Φαίη - Karfitsa.gr
Life Style

Θ. Γεωργαντάς: Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό με την Φαίη

Ο Θέμης Γεωργαντάς κατάφερε να έχει αρκετά σπουδαία ονόματα καλεσμένους στην εκπομπή του, “After Dark”.

Ένα εξ αυτών ήταν και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 επέλεξε το talk show του πρώην συνεργάτη της για να δώσει συνέντευξη μετά από χρόνια. Όμως η εν λόγω συνέντευξη προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, τις οποίες σχολίασε ο παρουσιαστής στις δηλώσεις του στο “Secret”.

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε: «Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί ένα χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο «Πρω1νό». Από τότε, λοιπόν, μου είπε πει «εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου».

Και συνέχισε: «Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Τηλεφώνησα στη Φαίη μετά την πρώτη εβδομάδα και της είπα: «θα έρθεις την άλλη εβδομάδα;». Μου είπε αμέσως «ναι». Συγκινήθηκα πολύ. Και η Ναταλία, με την οποία είμαστε κολλητοί, δεν πήγε στη Μελέτη, με την οποία είναι στο ίδιο κανάλι, και ήρθε σε μένα. Τι σημαίνει αυτό; Είναι επιλογή σου να στηρίξεις κάποιον και συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ όμορφο».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ