Θ. Καράογλου: Υφυπουργός άνευ αρμοδιοτήτων η κα.Νοτοπούλου - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική Ροή

Θ. Καράογλου: Υφυπουργός άνευ αρμοδιοτήτων η κα.Νοτοπούλου

Σχολιάζοντας την ομιλία της υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιας για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κας. Κατερίνας Νοτοπούλου, σε ημερίδα για τον αναπτυξιακό νόμο, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει με γενικόλογες αναφορές και αόριστες επισημάνσεις. Η υφυπουργός άνευ αρμοδιοτήτων θα πρέπει  να αντιληφθεί ότι το ΥΜΑΘ δεν είναι… σκαλοπάτι για το επόμενο πολιτικό της βήμα αλλά “τιμή” και “σταθμός” που προϋποθέτει πολιτικό κριτήριο, εγρήγορση, σύνεση, στοιχειώδη γνώση πολιτικής  και υπευθυνότητα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι απαιτεί γνώση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η Μακεδονία και η Θράκη εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Και εδώ η κα. Νοτοπούλου κρίνεται μετεξεταστέα, διότι οι γενικόλογες και ασαφείς τοποθετήσεις της σχετικά με την εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού νόμου αποδεικνύουν πως δεν έχει προλάβει ακόμα να ενημερωθεί σχετικά με τα νέα της καθήκοντα.

Το χειρότερο δε είναι πως επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, περιορίστηκε σε μια έκθεση ιδεών που καμία σχέση δεν έχει με τη μίζερη πραγματικότητα που βιώνουν οι επιχειρήσεις.

Η κα. Νοτοπούλου βαδίζει στα χνάρια του πολιτικού της μέντορα κ. Τσίπρα, πιστεύοντας πως οι Βορειοελλαδίτες ξεγελιούνται με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και εξαγγελίες κενού περιεχομένου».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ