Θ. Μπέγκας: Ένας τεχνοκράτης με περγαμηνές στην «Αλληλεγγύη» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Θ. Μπέγκας: Ένας τεχνοκράτης με περγαμηνές στην «Αλληλεγγύη»

Ο Θάνος Μπέγκας  αποφάσισε να… κολυμπήσει στα βαθιά συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε «κούρσα» εκλογικής αναμέτρησης επιλέγοντας την αυτοδιοίκηση ως περιφερειακός σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Για τον 44χρονο τραπεζικό, η Περιφέρεια ως διοικητική δομή, αποτελεί την ουσία και την καρδιά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η κατάρτισή του, σε πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον κάτοικο της περιφέρειας όσο και τον πολίτη του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με μια ειλικρινή διάθεση συμμετοχής, αποτελούν το πιο σημαντικό λόγο ενασχόλησης του, όπως αναφέρει στην Karfitsa.

«Εχθρός του καλού είναι  το καλύτερο», αναφέρει ο Θάνος Μπέγκας, ο οποίος θεωρεί  ότι η εκλογή του, «θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που ξεκίνησε η παράταξη και ο ίδιος ο Απόστολος Τζιτζικώστας να καταστεί η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σημείο αναφοράς και πρότυπο ανάπτυξης και διαχείρισης πόρων, πάντοτε με τελικό ωφελούμενο τον κάτοικο της Μακεδονίας μας».

Στα σχέδια του είναι να αλλάξει τον τρόπο που «οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιφερειακής ενότητας της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας. Θέλω από απλοί κάτοικοι να γίνουμε πολίτες», εξηγεί ο κ. Μπέγκας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ