Θ. Παππάς: Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους βανδαλισμούς στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θ. Παππάς: Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους βανδαλισμούς στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ)

“Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τους συνεχείς βανδαλισμούς στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη”, δηλώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς εκφράζει κραυγή διαμαρτυρίας, μετά την ενημέρωση και τα παράπονα από τo Σύλλογο ΄΄Οι φίλοι της Νέας Παραλίας’΄΄για το θλιβερό φαινόμενο, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση.

“Πρόκειται για μια ΄΄εκστρατεία βανδαλισμών΄΄ που τείνει να ισοπεδώσει στο διάβα της τα πάντα, αμαυρώνοντας μνημεία, παραμορφώνοντας χώρους άθλησης, καταστρέφοντας τα καλλωπιστικά στοιχεία των πάρκων, αλλά και τη δημόσια περιουσία γενικότερα” εξηγεί ο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Στη συνέχεια, σχολιάζει ότι “η διοίκηση του Δήμου οφείλει να παρεμβαίνει, αποκαθιστώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από τα συνθήματα, τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς, αλλά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά την πάταξη, καταστολή και τιμωρία όλων αυτών των παράνομων ενεργειών. Επιπλέον, προτίθεται να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές προς την κατεύθυνση εντοπισμού των υπευθύνων με σκοπό να επαναφέρει την τάξη”.

Τέλος, ο κ. Παππάς δηλώνει ότι: “Καλούμε τη συντεταγμένη πολιτεία, τους φορείς, αλλά και τις ενώσεις των πολιτών, όσο είναι καιρός, να συστρατευτούν μαζί μας και να αντιδράσουν με κάθε μέσο, μαζικά και δραστικά, σε αυτό το αποτρόπαιο φαινόμενο που τείνει να μετατρέψει τη δημόσια περιουσία σε ένα περίεργο “στίβο διακίνησης ιδεών” και τους χώρους που ανήκουν σε όλους μας, σε μια άμορφη μάζα παράνομης έκφρασης ακραίων, ιδιόμορφων και αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ