Ισχυρές δεσμεύσεις για λύσεις στα προβλήματα της περιφέρειας από την κυβέρνηση θα ζητήσει ο Τζιτζικώστας κατά το αναπτυξιακό συνέδριο - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

Ισχυρές δεσμεύσεις για λύσεις στα προβλήματα της περιφέρειας από την κυβέρνηση θα ζητήσει ο Τζιτζικώστας κατά το αναπτυξιακό συνέδριο

Του Θοδωρή Δαφέρμου ([email protected])

Στη διεξαγωγή του 11ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 26-28 Μαρτίου στην Κεντρική Μακεδονία αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας το συνέδριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Μαρίου 2018, με χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ομιλίες κυβερνητικών παραγόντων. Ενώ θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 28 Μαρτίου.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης κάλεσε όλους τους περιφερειακούς συμβούλου να δώσουν το παρών στις εργασίες του συνεδρίου και να λάβουν το λόγο κατά τις θεματικές ενότητες που θα διεξαχθούν προκειμένου να θέσουν προς τους κυβερνητικούς αξιωματούχους τα προβλήματα της περιφέρειας.

«Θα θέσουμε στους υπουργούς και στον πρωθυπουργό όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Κεντρική Μακεδονία, είτε ως προβλήματα είτε ως προκλήσεις είτε ως εκκρεμότητες. Είναι ευκαιρία, παρουσία των υπουργών και του πρωθυπουργού να δεσμευτούν ότι, ζητήματα, που εκκρεμούν, προβλήματα, που δεν έχουν λυθεί μέχρι σήμερα θα λυθούν. Ως τέτοια ευκαιρία και μόνο βλέπουμε το συνέδριο αυτό» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Δέλτα;

Loading ... Loading ...

 

 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ