Κάνεις όνειρα; - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Κάνεις όνειρα;

Ίσως είναι πρωί και βρίσκεσαι στο γραφείο σου. Καθώς εργάζεσαι, μία τρελή σκέψη περνάει από το μυαλό σου και ξαφνικά ξεφεύγεις από το μικρό χώρο που δουλεύεις και ταξιδεύεις! Ζεις κάτι διαφορετικό, αναρωτιέσαι πως θα ήταν η ζωή σου αν είχες κάνει διαφορετικές επιλογές ή πως μπορεί να γίνει αν αλλάξεις κάτι άμεσα.

Τα λεπτά περνάνε και εσύ σκέφτεσαι άλλες καταστάσεις, άλλους κόσμους και άλλες εμπειρίες. Ξαφνικά βρίσκεσαι και πάλι στο γραφείο σου με ένα βλέμμα που γυαλίζει και ένα απαλό χαμόγελο να σχηματίζεται.

Σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν αυτή η κατάσταση και πόσο θα σε γέμιζε αν μπορούσες να την υλοποιήσεις. Το συλλογίζεσαι για λίγα λεπτά ακόμα, μετά αναστενάζεις και σκέφτεσαι: “Ωραίο όνειρο αλλά ας γυρίσω στην πραγματικότητα”.

Κάπου εκεί βυθίζεσαι και πάλι στη ρουτίνα και επιτρέπεις στον εαυτό σου να παραιτηθεί από την ελπίδα.

Μπορεί η καθημερινότητα σου να μην είναι τόσο άσχημη αλλά ας μην γελιόμαστε. Σίγουρα υπάρχει κάτι που το ονειρεύεσαι και θες να το υλοποιήσεις. Κάτι που θα σε κάνει έναν άλλο άνθρωπο, που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις να σκεφτείς διαφορετικά.

Υπάρχει λόγος να το στερείσαι;

Τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάμε.

Αυτά τα όνειρα είναι οι επιθυμίες μας. Οι ανάγκες μας για μία διαφορετική, καλύτερη ζωή. Υπάρχει λόγος που τα κάνουμε και υπάρχει λόγος που χρειάζεται να τα κυνηγήσουμε.

Η κινητήριος δύναμη πίσω από τα όνειρα δεν είναι μόνο η ελπίδα. Το κυνήγι και εν τέλει η υλοποίηση ενός ονείρου θα σε βοηθήσει να ολοκληρωθείς σε βαθμούς που δεν μπορείς να φανταστείς.

Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να στερηθεί τα όνειρα του; Κυρίως η έλλειψη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον ίδιο του τον εαυτό.

Ένα όνειρο υπάρχει για να το υλοποιήσεις

Τα όνειρα δεν είναι για να τα κορνιζάρεις.

Το ανθρώπινο μυαλό είναι ανεξάντλητο. Για κάθε όνειρο που εκπληρώνεις, μπορεί να δημιουργήσει δέκα καινούρια για να σου δώσει ώθηση για να πας παρακάτω.

Η διαδικασία εκπλήρωσης ενός ονείρου, θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Θα σε μάθει να σκέφτεσαι με διαφορετικό τρόπο, να εφευρίσκεις λύσεις για τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται και να γεύεσαι την επιτυχία και την ικανοποίηση, χωρίς ντροπή.

Δεν μπορείς να ζεις για την λαχτάρα της πιθανής εκπλήρωσης ενός ονείρου. Μπορείς όμως να ζεις για την ικανοποίηση που θα γευτείς όταν το πετύχεις.

Και να είσαι σίγουρος, ότι μόλις πετύχεις το όνειρο σου, θα ξεπηδήσουν κι άλλα απ’ το μυαλό σου για να σου δώσουν ώθηση για παρακάτω.

Μην περιμένεις, λοιπόν, Κυνήγησε τα.

 Από τη ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ