Κάτια Δανδουλάκη: Έπαθα κατάθλιψη, υπερκόπωση και κολπική μαρμαρυγή - Karfitsa.gr
Life Style

Κάτια Δανδουλάκη: Έπαθα κατάθλιψη, υπερκόπωση και κολπική μαρμαρυγή

Στην εκπομπή Thrive και την Ζέτα Δούκα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν έπαθε κατάθλιψη, υπερκόπωση και κολπική μαρμαρυγή την ίδια περίοδο της ζωής της.

«Δεν ήξερα τι σημαίνει. Μου έλεγαν «κατάθλιψη» μου το εξηγούσαν και μόνο με το μυαλό μου το καταλάβαινα. Αφού είχα χάσει πια και τον Μάριο, που ήταν μετά από τους γονείς μου, μετά από φίλους, μετά από αγκαλιές, έχασα και τον άνθρωπο της ζωής μου. Ήταν σαν η ψυχή μου να μετοίκησε κάπου, έφυγε, δεν ήξερα που είμαι. Νόμιζα ότι δεν ξέρω να μιλάω ελληνικά, δεν είχα σημείο αναφοράς στη ζωή μου.

Άρχισα να ρωτάω αν είχαμε κόσμο στο θέατρο. Μου έλεγαν είμαστε γεμάτοι και όταν άκουγα εγώ γεμάτοι, κρίση πανικού αμέσως, μούσκεμα κι έλεγα «Χριστέ μου πότε θα τελειώσει η παράσταση». Δεν ήθελα να δω κανέναν. Απομονώθηκα, κοίταζα το ταβάνι και δεν ήθελα να μπω στο μπάνιο. Εκεί τρόμαξα! Ότι θα πνιγώ, ότι είναι πολύ κρύο, πολύ ζεστό, ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα, όχι άστο αύριο. Για μένα που ήταν ιεροτελεστία το μπάνιο, άρχισε να γίνεται κίνδυνος. Κι εκεί είπα ότι χρειάζομαι γιατρό.

Έπαθα την κατάθλιψη, την υπερκόπωση και την κολπική μαρμαρυγή. Ήταν μια κατάρρευση του οργανισμού. Ήμουν στην Κύπρο, γυρίζαμε το Βαλς με 12 Θεούς. Ήμουν στο ξενοδοχείο και νόμιζα ότι η απόσταση της πόρτας από το κρεβάτι μου είναι ένα χιλιόμετρο. Εκεί φοβήθηκα, κατάλαβα την κατάρρευση, έσβησαν οι μηχανές. Αμέσως με πήγαν στον γιατρό, ήταν υπερκόπωση κανονική. Ήρθαμε στην Αθήνα, αρχίσαμε τα χάπια και τις βιταμίνες και συγχρόνως έπαθα κολπική μαρμαρυγή. Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο είχε περάσει, που σημαίνει ότι δεν πρόλαβε, δεν χρειάστηκε να γίνει ανάταξη», καταλήγει η Κάτια Δανδουλάκη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ