Κάτι μεγάλο ετοιμάζει ο Τζιτζικώστας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Παραπολιτικά

Κάτι μεγάλο ετοιμάζει ο Τζιτζικώστας

Κάτι μεγάλο, πολύ δυνατό επικοινωνιακά ετοιμάζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, από την ώρα που οριστικοποίησε την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος στην περιφέρεια, έθεσε ως προτεραιότητα να ολοκληρώσει μια πρωτοβουλία , που συνέλαβε ως ιδέα ο ίδιος και την προωθεί με μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

Όταν θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου, θα προκαλέσει συζητήσεις και θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την υποψηφιότητά του. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται πυρετωδώς ο ίδιος. Έχει συναντήσεις και κρίσιμες συνομιλίες με σημαντικά πρόσωπα, που δεν είναι κατ΄ανάγκη από τη Θεσσαλονίκη, αλλά  αναγνωρίσιμα και αξιοσέβαστα στις περιοχές , όπου ζουν και ασχολούνται με τα κοινά.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας γνωρίζει το ποιόν και το χαρακτήρα τους, αναγνωρίζει τη σταθερότητα στην πολιτική τους κρίση και στάση και θέλει να τον πλαισιώσουν στην προσπάθεια να επανεκλεγεί, για να συνεχίσει με νέα ορμή και περισσότερη γνώση το έργο της ανάπτυξης στην Κεντρική Μακεδονία.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ