Κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια Σαββίδη για την 90χρονη με τις παντόφλες - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια Σαββίδη για την 90χρονη με τις παντόφλες

Η οικογένεια Σαββίδη, με προσωπική παρέμβαση, δίνει ένα τέλος στην περιπέτεια που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες η 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη προσφάτως καθώς πουλούσε… τερλίκια στο δρόμο!

Ειδικότερα, σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση της 90χρονης γιαγιάς, η οποία συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες που φτιάχνει η ίδια, στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Η περίπτωση της κ. Ηλιάδου προκάλεσε συγκίνηση αλλά και οργή στο Πανελλήνιο.

Η εν λόγω είδηση έφτασε και στα αυτιά του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος στην περιπέτεια της ποντιακής καταγωγής 90χρονης γιαγιάς, δίνοντας εντολή στους συνεργάτες του να την βρουν και να δώσουν ένα τέλος στην ταλαιπωρία της, έχοντας εξοργιστεί -με την σειρά του- από τα όσα έγιναν.

Η ραδιοφωνική τοποθέτηση -μάλιστα- της κόρης του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Η μάνα μου παίρνει μόνο την πρόνοια, που φτάνει ίσα για το ενοίκιο της, τα άλλα παιδιά της είναι στη Ρωσία, εγώ είμαι μονογονέας με δύο παιδιά, άνεργη από τον Γενάρη και ο πατέρας μου είναι ανήμπορος στο σπίτι. Βγαίνει και πουλάει τα τιρλίκια, στέκεται έξω από τη λαϊκή, δίπλα στους σκουπιδοτενεκέδες, για να κερδίσει 2-3 ευρώ και να πάρει ψωμί να φάνε», εξόργισε ακόμη περισσότερο και ενεργοποίησε άμεσα την οικογένεια Σαββίδη, η οποία θέλησε με προσωπικές ενέργειες να επιληφθεί της υπόθεσης. Εξ ου και η εντολή προς τους συνεργάτες της οικογένειας προκειμένου να βρεθεί άμεσα η γυναίκα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Σαββίδη… παρεμβαίνει προσωπικά σε διάφορες υποθέσεις, θέλοντας να δώσει οριστική λύση καθώς πολλάκις έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από διάφορες ενέργειες. Η ιστορία της 90χρονης έγκειται σε αυτές τις περιπτώσεις και η ζωή της αλλά και η ανάγκη να βγάλει τα προς το ζην της δεν θα μπορούσε παρά να ευαισθητοποιήσει τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με την υπόθεση και ανέλαβε αμέσως δράση για να την «αναζητήσουν»…

πηγή sdna.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ