Καθαρίζεται η Δημοτική Αγορά του Φοίνικα στην Καλαμαριά - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Καθαρίζεται η Δημοτική Αγορά του Φοίνικα στην Καλαμαριά

Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της συνολικής εικόνας της δημοτικής αγοράς Φοίνικα, η οποία αποτελεί και τον πυρήνα στην περιοχή, ο Δήμος Καλαμαριάς ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου “επιχείρηση καθαρισμού” στις δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις.

Από το πρωί συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου απομακρύνουν από το εσωτερικό των χώρων σκουπίδια, μπάζα και ότι άλλα άχρηστα υλικά έχουν συσσωρευτεί μέσα, από τους πρώην χρήστες και ενοικιαστές των καταστημάτων.

Μετά την απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών, θα ακολουθήσουν οι απαιτούμενες εργασίες επιμελημένου καθαρισμού των κτιρίων με πλύσιμο και απολύμανση και στη συνέχεια ειδικά συνεργεία θα αναλάβουν τον χρωματισμό τους.

Οι παραπάνω εργασίες κρίνονται επιβεβλημένες και θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις βελτιωτικού χαρακτήρα, οι οποίες στοχεύουν να αναδείξουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Δημοτικής Αγοράς, να αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής αλλά και να συμβάλλουν, στο μέτρο του δυνατού, στην οργάνωση και ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ