Και δεύτερος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών εμπλέκεται στην υπόθεση εκβιασμών - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Κοινωνία Ροή

Και δεύτερος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών εμπλέκεται στην υπόθεση εκβιασμών

Και δεύτερος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών είχε την ίδια δράση με τον 59χρονο «καθηγητή Φακελάκη», ο οποίος συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή.

Πρόκειται για στενό συνεργάτη του 59χρονου, μαζί με τον οποίο έχουν γράψει αρκετά συγγράμματα. Οι αρχές εντόπισαν τον δεύτερο καθηγητή μόλις «έδεσαν» τον 59χρονο και είναι θέμα ημερών ο σχηματισμός δικογραφίας και για εκείνον, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Ο δεύτερος καθηγητής ήταν πιο προσεκτικός σε ό,τι αφορά τον αριθμό των φοιτητών που «έκοβε», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε αντίθεση με τον 59χρονο, ο οποίος πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα ζητούσε και σεξουαλικά.

Και οι δύο χρησιμοποιούσαν ως «όχημα» φροντιστήριο στις Σέρρες, οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν συλληφθεί, και έστελναν εκεί τους φοιτητές για να πληρώσουν, προκειμένου να περάσουν το μάθημα.
Ο δεύτερος καθηγητής είχε πιο «διακριτική» δράση και, αν ο πρώτος έστελνε στο φροντιστήριο το 80% των φοιτητών του, αυτός έστελνε το 20%, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ