, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ ο Καϊτεζίδης – Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει και επίσημα την προσεχή Πέμπτη ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο κ. Καϊτεζίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Εμπορικό Κέντρο Limani Center, 26ης Οκτωβρίου 43).
Ο επί 6 συνεχείς θητείες δήμαρχος θα ανακοινώσει την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής ενός “ισχυρού υπερκομματικού σχήματος για μια πραγματικά ανεξάρτητη και ισχυρή αυτοδιοίκηση”.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωσδη, ήδη στο πλευρό του συντάσσονται ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου όπως και σχεδόν το σύνολο των δημάρχων της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας.
“Ενωμένοι οι αυτοδιοικητικοί μπορούμε να κάνουμε τους δήμους πρωταγωνιστές με πόρους, μέσα και προσωπικό. Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρές αυτοδιοικήσεις. Οι ίδιοι οι συμπολίτες μας το απαιτούν. Κανείς δήμος δεν θα αισθάνεται μόνος στον καθημερινό αγώνα του. Η δημιουργική μας προσπάθεια ξεκινά”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.