Καλαμαριά: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο με γονείς να διαμαρτύρονται για τη σχολική στέγη -Παρέμβαση Δαρδαμανέλη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Καλαμαριά: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο με γονείς να διαμαρτύρονται για τη σχολική στέγη -Παρέμβαση Δαρδαμανέλη

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας έξω απο την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς με γονείς να διαμαρτύρονται για την έλειψη σχολικής στέγης.

Οι γονείς που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, έξω από το Δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα. Τους απαγόρευτηκε η είσοδος ενώ η ένταση κορυφώθηκε με έναν δημοτικό σύμβουλο.

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από την αίθουσα. Επι τόπου βρέθηκε και αστυνομική δύναμξη που κλήθηκε απο το δημοτικό συμβούλιο ενω  προχώρησε σε συστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι από την εξώπορτα του δημοτικού συμβουλίου, λόγω κορονοϊού.

Τελικά μετά από παρέμβαση του δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη ένας γονέας μπήκε στο δημοτικό συμβουλίο και διάβασε  ψήφισμα με το οποίο ξεκαθάρισε  ότι τα παιδιά δεν θα πάνε να φοιτήσουν σε Λύκεια στο Βότση για να αναγκάζονγαι να διανύουν πολλα χιλιόμετρα άλλα θα επιμείνουν να γίνει αλλάγη κτιρίων μεταξύ 10ου γυμνασίου και 3ου Λυκείου πρόταση που απορίφθηκε απο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς διαβεβαίωσε τους γονείς οτί θα φέρει το θέμα σε επόμενη  συνεδρίαση και θα συζητήσει με τους άρμοδιους της δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας του δήμου Καλαμαριάς την υλοποιήση της μετεγκατάστασης του 3ου Λυκείου στις εγκαταστάσεις του δέκατου γυμνασίου. Το πρόβλημα με τη σχολική στέγη στην Καλαμαριά ταλαιπωρεί χρόνια τους μαθητές Λυκείου καθώς τόσο το 3ο όσο και το 6ο Λύκειο που ανήκουν παιδιά που ζούν στον Άγιο Ιωάννη είναι υπερπλήρης με αποτέλεσμα να στέλνονται μαθητές στο 4ο και 5ο λύκειο στο Βότση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ