Καλαμαριά: Kαθαρίζονται φρεάτια και συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Καλαμαριά: Kαθαρίζονται φρεάτια και συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων

Άρχισαν να καθαρίζονται στο Δήμο Καλαμαριάς τα φρεάτια ομβρίων υδάτων, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα άχρηστα υλικά που συγκεντρώνονται εκεί και εμποδίζουν την είσοδο των ομβρίων υδάτων.

Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα τα οποία διαθέτουν μηχανήματα απορρόφησης καθαρίζουν τους αγωγούς των φρεατίων από φερτά υλικά και διάφορα σκουπίδια, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι παραμένουν καθαρά για την απρόσκοπτη ροή των υδάτων.

Ο προληπτικός αυτός καθαρισμός των φρεατίων στις γειτονιές Καραμπουρνάκι, Βότση, Βυζάντιο,Ν. Κρήνη, Κέντρο, Αι Γιάννης και Φοίνικας άρχισε ενόψει της ερχόμενης φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου, προκειμένου ο Δήμος να προλάβει τυχόν υπερχειλίσεις φρεατίων σε πιθανά ακραία φαινόμενα που μπορεί να εκδηλωθούν.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και τα έργα οδοποιίας σε δρόμους της Καλαμαριάς. Αυτές τις ημέρες έχουν ασφαλτοστρωθεί οι οδοί Μουρουζηδών, Κολλάρου, Παπαντωνίου, Αίνου, Χρυσουπόλεως, Δαρδανελίων, Μητροπολίτου Καλλίδου, Σουρμένων, Νικοπόλεως, Χαλδίας, Καρολίδου και συνεχίζονται οι εργασίες έως ότου ολοκληρωθούν.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ