«Καμπάνα» για πλαστό έγγραφο για το ΚΔΑΠ Νεάπολης – Συκεών - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

«Καμπάνα» για πλαστό έγγραφο για το ΚΔΑΠ Νεάπολης – Συκεών

Διευθυντής Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή επειδή για την αδειοδότηση λειτουργίας του κέντρου προσκόμισε πλαστό έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον διευθυντή του ΚΔΑΠ της δημοτικής επιχείρησης Νεάπολης – Συκεών, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στον φάκελο που κατατέθηκε στην περιφέρεια για να εγκριθεί η λειτουργία του Κέντρου το 2012, υπήρχε το πλαστό έγγραφο. Ήταν έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ανέφερε ότι στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχαν οι προϋποθέσεις της χρήσης γης για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ.

Στην απολογία του στο Πλημμελειοδικείο ο διευθυντής του ΚΔΑΠ ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν πλαστό και ανέφερε ότι το προσκόμισε υπάλληλος, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Πρόσθεσε πως δεν θεωρούσε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν απαραίτητο για την αδειοδότηση. Το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε για χρήση πλαστού.

Κ. Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ