«Καμπανάκι» Χαρδαλιά: Αν χαλαρώσουμε δυστυχώς θα το πληρώσουμε - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Καμπανάκι» Χαρδαλιά: Αν χαλαρώσουμε δυστυχώς θα το πληρώσουμε

Μήνυμα πως δεν θα χαλαρώσουν οι περιορισμοί έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας πως αν γίνει κάτι τέτοιο, «δυστυχώς θα το πληρώσουμε».

Επίσης έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους ιεράρχες αγνοούν τις εντολές της πολιτείας αλλά και της εκκλησίας και τελούν κανονικά λειτουργίες με την παρουσία πιστών: «Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως τα μέτρα που λάβαμε μάλλον αποδίδουν. Ο Απρίλιος θα είναι πιο δύσκολος μήνας και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Γι αυτό παρατείναμε και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Αν χαλαρώσουμε δυστυχώς θα το πληρώσουμε. Τον Απρίλιο τον έχουμε συνδέσει με το Πάσχα, αλλά φέτος θα το γιορτάσουμε διαφορετικά. Δεν θα πάμε σε φίλους, ούτε σε εκκλησίες. Μας προκαλούν προβληματισμό φαινόμενα συνωστισμού σε εκκλησίας. Ουδείς μπορεί να λειτουργεί εκτός νόμου, εκτός κανόνων. Στρεφόμαστε ενάντια στους λίγους φανατικούς, που πάνε κόντρα και στις αποφάσεις της εκκλησίας».

Παρατείνεται η καραντίνα στο χωριό Εχίνος Ξάνθης

Την παράταση της καραντίνας στο χωριό Εχίνος Ξάνθης που επιβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, η καραντίνα θα παραταθεί για μία εβδομάδα ακόμα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ