Καρδίτσα: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών στα Άγραφα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Καρδίτσα: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών στα Άγραφα

Νέα συγκέντρωση με αίτημα να μην δημιουργηθεί αιολικό πάρκο, με ανεμογεννήτριες, στα Άγραφα πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα το πρωί της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης υπήρξε ένταση και «έπεσαν» χημικά.

Πολλές δεκάδες πολιτών, σύμφωνα με το KarditsaLive, προσπάθησαν να αποκλείσουν την είσοδο του δημαρχείου Καρδίτσας, και ήρθαν σε αντιπαράθεση με δυνάμεις της αστυνομίας. Στόχος των διαδηλωτών ήταν να μην επιτρέψουν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καρδίτσας, η οποία αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» για την ανέγερση του αιολικού πάρκου στα Αγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον αποκλεισμό του δημαρχείου Καρδίτσας τελικά δεν επετεύχθη απαρτία και η Οικονομική Επιτροπή δεν κατάφερε να συνεδριάσει για το ζήτημα των ανεμογεννητριών στα Αγραφα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μια μεγάλη ομάδα πολιτών επιχείρησε να μπει στο κτίριο του δημαρχείου Καρδίτσας και τότε, σύμφωνα με το KarditsaLive, αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης. Ακολούθησε μια ολιγόλεπτη συμπλοκή, που δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ