Καταγγελία για απειλές ακροδεξιών από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Καταγγελία για απειλές ακροδεξιών από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στόχος ακροδεξιών έγινε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, άγνωστοι πέταξαν τρικάκια, στα οποία απεικονίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας και αναγράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», ενώ πάνω στη φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ».

Επίσης κρέμασαν, στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο κ. Μπάρκας έγραψε στα social media: «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας».

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο βουλευτής δήλωσε ότι έχει ακολουθήσει ήδη όλες τις νόμιμες οδούς για την εξεύρεση των αγνώστων.

Σημείωσε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχε γίνει αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων στο κινητό του, όπως στο messenger του facebook, πάντα για το μείζον ζήτημα. Επανέλαβε, δε, ότι παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών κι ότι δεν τον πτοούν παρόμοιες κινήσεις ανώνυμων θρασύδειλων.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή στο Facebook:

Πηγή: ethnos.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ