Καταπέλτης στην κατάθεση του ο Μανιαδάκης: Με πίεζαν να δώσω συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Καταπέλτης στην κατάθεση του ο Μανιαδάκης: Με πίεζαν να δώσω συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα

Για έντονες πιέσεις που δέχθηκε προκειμένου να δώσει πολιτικά πρόσωπα έκανε λόγο ο Ν. Μανιαδάκης, κατά την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας φέρεται να δήλωσε πως δεχόταν συνεχείς ερωτήσεις για πέντε πρόσωπα: τους Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα, Λοβέρδο και Βενιζέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως επειδή αποδείκνυε τις αντιφάσεις των προστατευόμενων μαρτύρων τον πίεζαν περισσότερο για τα πολιτικά πρόσωπα.

Όπως είπε του έδιναν δημοσιεύματα εφημερίδων και υπουργικές αποφάσεις, ζητώντας του να συνηγορήσει πως αυτές οι αποφάσεις ήταν επιζήμιες για το δημόσιο. Παράλληλα είπε πως δέχθηκε ερωτήματα αν είδε υπουργούς να χρηματίζονται και αν είδε βαλίτσες και όπως είπε τους απάντησε ότι δεν είχε δει τίποτα.

Στην αρχή της κατάθεσης του ο κ. Μανιαδάκης φέρεται να είπε πως είναι κατηγορούμενος επειδή αρνήθηκε να παραδεχθεί πράγματα που δεν έγιναν και ότι βρέθηκε εμπλεκόμενος από έναν προστατευόμενο μάρτυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιαδάκης επεσήμανε πως έχει ελεγχθεί από κάθε αρχή, έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί του και δεν βρέθηκε καμία έκνομη πράξη.

Ο κ. Μανιαδάκης συνέχισε λέγοντας πως συνεργάστηκε με όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις και ουδέποτε διορίστηκε σύμβουλος υπουργού. Όπως είπε δεν ήταν σύμβουλος του Ανδρέα Λοβέρδου και πρόσθεσε – σύμφωνα με πληροφορίες- πως τον συνέδεσαν αδίκως και ψευδέστατα με έναν Υπουργό που ουδέποτε είχε την παραμικρή σχέση.

Παράλληλα τόνισε πως στον τομέα της υγείας έγινε η μεγαλύτερη αποκλιμάκωση δαπανών, υποστηρίζοντας ότι το 2009 το κόστος ήταν στα 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ και το 2014 έπεσε στα 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ