, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Καταστροφές στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία- Υποχώρησε δρόμος (ΦΩΤΟ)

Ζημιές και προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά την κακοκαιρία που έπληξε στη Χαλκιδική.
Ειδικότερα, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο της επαρχιακής οδού Γοματίου – Πλανών. Στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων, μεταδίδει το halkidikinews.gr. Τα ορμητικά νερά της βροχής κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της ασφαλτόστρωσης και ο δρόμος κρίνεται πολύ επικίνδυνος. Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής βρίσκονται σε διάφορα σημεία του νομού για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
 
Παράλληλα η περιοχή Ολυμπιάδα βούλιαξε από την έντονη βροχόπτωση. “Η κατάσταση στην Ολυμπιάδα είναι δύσκολη. Αυτήν την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Κοινότητα Ολυμπιάδας με τους επιτελείς της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας για να οργανώσουμε τις κινήσεις μας, προκειμένου να επαναφέρουμε τον οικισμό στην προηγούμενη κατάσταση. Ήδη στην πλατεία της Ολυμπιάδας βρίσκονται τώρα 7 Πυροσβεστικά οχήματα και θα παρεμβαίνουν όπου τους ζητηθεί για την απάντληση των νερών” δήλωσε στο halkidikinews.gr o δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.
Ο Δήμος Αριστοτέλη θα ζητήσει να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

*κεντρική φωτογραφία halkidikinews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.