Κατεδαφίστηκε παράνομο καταφύγιο σκύλων στην Καλαμαριά - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κατεδαφίστηκε παράνομο καταφύγιο σκύλων στην Καλαμαριά

Επιχείρηση για την απομάκρυνση παράνομου χώρου με σκυλιά, από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη, υπηρεσίες του δήμου Καλαμαριάς.

Το παραπάνω γνωστοποίησε ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρθηκε στο δύσκολο και απαιτητικό έργο της διοίκησης, με αφορμή τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται από την περσινή προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πέρυσι τέτοιο καιρό η Γενιά Δημιουργίας έδινε τον δικό της αγώνα στις εκλογές του Μαΐου. Κάθε ψήφο σας για εμάς ήταν σημαντική.

Πήρατε το μέλλον στα χέρια σας για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε μαζί την Καλαμαριά και χάρη σε εσάς κληθήκαμε να αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου.

Το έργο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολο και απαιτητικό, όμως με όρεξη και σκληρή δουλειά έχουν ξεκινήσει και μπαίνουν όλα σε μία τάξη, ώστε να γίνουν πράξη όσα λέγαμε.

Απόδειξη ότι μετά από δεκαετίες απομακρύνονται οι καταπατητές από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, ενώ σήμερα προχωρήσαμε σε επιχείρηση απομάκρυνσης του παράνομου χώρου με τα σκυλιά.

Δουλεύουμε καθημερινά για μία καλύτερη Καλαμαριά, για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου που στηρίξατε εμένα και τη Γενιά Δημιουργίας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ