Κατερίνα Στανίση: «Εξαπατήθηκα, έχασα αρκετά χρήματα» - Karfitsa.gr
Life Style

Κατερίνα Στανίση: «Εξαπατήθηκα, έχασα αρκετά χρήματα»

Η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη που έδωσε στο Καλοκαίρι #not και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, απάντησε σχετικά με το αν κάνει μεγάλη ζωή: «Έχω μοχθήσει για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έκανα τη μεγάλη ζωή εγώ, τα ταξίδια τα πολλά. Θα μου πεις «ζει σε ένα σπίτι που είναι πολύ καλό». Εντάξει, πολύ καλό για άλλους, για μένα πολύ νορμάλ γιατί μεγάλωσα σε ένα χαμόσπιτο. Οπότε μετά είχαμε και το απωθημένο να απλωθώ να έχω πιο άνετο σπίτι. Αν με δεις στο σπίτι θα νομίζεις ότι δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω. Ζω όσο πιο λιτά μπορώ».

Για τα χρήματα που έχασε, η Κατερίνα Στανίση λέει: «Εξαπατήθηκα. Τα δούλεψα, δεν τα βρήκα στο δρόμο και μόνο εγώ ξέρω. Θα προτιμούσα να τα δώσω στους φτωχούς, να κάνω μια καλή πράξη, παρά να τα φάει η τράπεζα. Για ποιο λόγο»;

Σε παλαιότερη συνένετυξή της, η Κατερίνα Στανίση είχει δηλώσει: «Δεν λέω όμως ότι δεν έβγαλα χρήματα, αλλά δεν έκανα περιουσία. Θα μπορούσα να κάνω, αν τα έκανα μασούρι, αλλά είμαι large. Και χάλασα, και ξόδεψα, και έβγαλα τα απωθημένα μου. Πήρα κι ένα σπίτι, μετά από τόσα ξενύχτια θα ήταν ντροπή να μην έχω ένα σπίτι. Έδωσα και ότι μπορούσα στους δικούς μου, άλλαξα και δύο αυτοκίνητα, αυτό ήταν. Ότι άλλο είχα στην άκρη τα φάγανε οι τράπεζες, αλλά δεν βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ