Καυγάς στη μέση του δρόμου για τα μάτια του GNTM - Karfitsa.gr
Media

Καυγάς στη μέση του δρόμου για τα μάτια του GNTM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των μοντέλων του GNTM με μπουρνούζια και σέξι εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα ζευγάρι που περπατούσε αμέριμνο άρχισε να τσακώνεται μέσα στη μέση του δρόμου, όταν ο άνδρας κοίταξε τα επίδοξα μοντέλα και η σύντροφός του τσαντίστηκε και του έκανε σκηνή.

Βέβαια, και η Μαρία Μιχαλοπούλου – η σέξι αγρότισσα με τους κοιλιακούς φέτες – αντέδρασε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, λέγοντας: «Εγώ δεν το κάνω, έχω κι έναν πατέρα».

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαλεκάκη, με εσώρουχα, κάνοντας μάλιστα ντους, επάνω σε μία ανοιχτή πλατφόρμα την ώρα που διέσχιζε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Τα κορίτσια του GNTM 2 τελικά ανέβηκαν στην πλατφόρμα, προσπαθώντας να είναι χαρούμενες και να αναδεικνύουν το σώμα τους χωρίς να είναι σέξι. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός πως κυκλοφορούσαν με τα εσώρουχά τους, κάνοντας ντους επάνω σε μια ανοιχτή πλατφόρμα, συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των οδηγών των αυτοκινήτων.

Τελικά, από τη χθεσινή δοκιμασία και το σπίτι του GNTM αποχώρησε η Σίλια, που μπορεί να στενοχωρήθηκε που θα φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο χαίρεται που θα επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ