ΚΕΔΕ: Οι ζημιές της Σάμου θα αποκατασταθούν με την αρωγή όλων μας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

ΚΕΔΕ: Οι ζημιές της Σάμου θα αποκατασταθούν με την αρωγή όλων μας

Τη στήριξη στους πληγέντες της Σάμου και τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια που έχασε δύο νέα παιδιά εξέφρασε η ΚΕΔΕ μέσω του προέδρου της Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ακόμη, ο δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε ότι η Ένωση θα στηρίξει με κάθε τρόπο «την προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου:

«Μετέφερα άμεσα στους συναδέλφους μου Δημάρχους Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, την αμέριστη στήριξη όλων των μελών του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, στη δοκιμασία που περνά το νησί εξαιτίας του σημερινού σεισμού.

Οι σημαντικές υλικές ζημιές που υπέστη η Σάμος θα αποκατασταθούν με τη στήριξη του Κράτους και την αρωγή όλων μας, όμως τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της τραγικής οικογένειας, που είδε να χάνονται άδικα οι ζωές δύο νέων παιδιών, εξαιτίας του σεισμού.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλειά τους και δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί, την προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί της Σάμου».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ