ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 86 στην αρμόδια Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει την επιστολή ως απόπειρα αποπροσανατολισμού και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι “ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού”.

“Ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μπροστά στην πλήρη αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος που έδρασε και στην υπόθεση Novartis (αλλά και των πολιτικών καθοδηγητών του) επιχειρεί ένα ακόμη αντιπερισπασμό. Μετά την συνειδητή παρακώλυση του έργου της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής, αποστέλλει σήμερα επιστολή, με την οποία επιχειρεί να υπονομεύσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, σε ένα κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της ποινικής ευθύνης υπουργών (άρθρο 86 του Συντάγματος)”, τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

Όπως σημειώνει, ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν επηρεάζει σε κανένα σημείο την διαδικασία της δικαστικής έρευνας για την Novartis. “Αλλά αδίστακτα και κυνικά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενορχηστρώνοντας ακόμη μια άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού”, σημειώνει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ “συνεχίζει τον δρόμο του φθηνού λαϊκισμού την ώρα μάλιστα που στη Βουλή διαμορφώνεται ευρεία συναίνεση για την ουσιαστική κατάργηση των υπουργικών προνομίων”. “Ας κατανοήσει πως τα κόλπα τελείωσαν. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί…” καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ