Κλείνει και πάλι ο Πύργος Τριγωνίου λόγω έλλειψης φυλάκων - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Κοινωνία Πολιτισμός Ροή

Κλείνει και πάλι ο Πύργος Τριγωνίου λόγω έλλειψης φυλάκων

Κλείνει και πάλι για το κοινό από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Πύργος της Αλύσεως ή αλλιώς Πύργος του Τριγωνίου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης στην σελίδα της στο facebook, ο λόγος είναι για άλλη μια φορά η έλλειψη προσωπικού φύλαξης.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι η επίσκεψη του κοινού στο Πληροφοριακό Κέντρο του Γαλεριανού συγκροτήματος θα είναι δυνατή μόνο μετά από συνεννόηση με το φυλακτικό προσωπικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 01-10-2018 λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού ο Πύργος της Αλύσεως θα είναι κλειστός για το κοινό, ενώ η επίσκεψή σας στο Πληροφοριακό Κέντρο του Γαλεριανού συγκροτήματος θα είναι δυνατή μόνο μετά από συνεννόηση με το φυλακτικό προσωπικό του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου του Γαλέριου (τηλ. 2310269622, 2310221266).

Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά της Εφορείας μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι συγκεκριμένοι χώροι να είναι σε πλήρη λειτουργία το συντομότερο δυνατό”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ