Κλειστά αύριο τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Κλειστά αύριο τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια αύριο στη Θεσσαλονίκη μετά από απόφαση του υπουργού δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Η απόφαση πάρθηκε μετά από τη σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε νωρίτερα τη Θεσσαλονίκη.Εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Στο μεταξύ τα έντονα καιρικά φαινόμενα  οδήγησαν τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην απόφαση αναστολής της  λειτουργίας των δικαστηρίων αύριο σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται ότι μετά από συνεννόηση του διευθύνοντα του Εφετείου δυτικής Μακεδονίας και του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Κοζάνης με το Υπουργείο  αναστέλλονται για αύριο με πράξη του Υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της Περιφέρειας του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας.  Η απόφαση ελήφθη για να προληφθούν  τυχόν προβλήματα  που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων. Εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ