Κλειστά σχολεία και διακοπές ρεύματος σε δήμο της Θεσσαλονίκης λόγω... χιονόπτωσης! - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Κλειστά σχολεία και διακοπές ρεύματος σε δήμο της Θεσσαλονίκης λόγω… χιονόπτωσης!

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Βερτίσκου, λόγω της γενικευμένης διακοπής ρεύματος και της πυκνής χιονόπτωσης.

Σε συνεχή επικοινωνία που έχει ο δήμος με τη ΔΕΔΔΗΕ, η ενημέρωση είναι πως τα συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν μέχρι αυτή την ώρα τη βλάβη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΔΔΗΕ Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394025597.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται αυτή την ώρα στη Δημοτική Ενότητα Σοχού, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στο κεντρικό δίκτυο και εντός των κοινοτήτων. Αλατιέρες επίσης επιχειρούν στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, στα Πετροκέρασα της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά όπου κρίνεται απαραίτητο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά τις μεσημεριανές ώρες.

Συνιστάται στους Δημότες και σε διερχομένους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Βερτίσκου και Καλινδοίων, λόγω του παγετού που πιθανόν να δημιουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ