Κομνηνός Γεώργιος: Η παράδοση και ο πολιτισμός στα χειρότερα του - Karfitsa.gr
Άρθρα

Κομνηνός Γεώργιος: Η παράδοση και ο πολιτισμός στα χειρότερα του

Γράφει ο Κομνηνός Γεώργιος Τομεάρχης Πολιτισμού

Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος 

 

Απο την ημέρα που η κυβέρνηση εφάρμοσε το lockdown έχουν περάσει αρκετοί μήνες!

Μήνες σημαντικοί που έχουν στοιχίσει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό όσους ασχολούνται με την παράδοση και τον πολιτισμό .

Στη διάρκεια αυτής έχω γίνει αποδέκτης αιτημάτων λόγω της ιδιότητας του Τομεάρχη Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης από Συλλόγους-μέλη των Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων και Ενώσεων Πολιτιστικών Φορέων, καθώς και Χοροδιδασκάλων Παραδοσιακών Χορών, σχετικά με την έλλειψη σαφών υποδείξεων του χρόνου και τρόπου λειτουργίας τους .

Προσπαθώντας μέσα απο την συζήτηση να βρούμε λύση για το αβέβαιο μέλλον τους ως προς την επανεκκίνηση της νέας χρονιάς ,

καθότι ο κίνδυνος εστιακής αναζωπύρωσης του COVID-19 παραμονεύει ακόμα και είναι πάντα υπαρκτός, όπως και η πιθανότητα εμφάνισης νέου επιδημικού κύματος, η επιστροφή στη νέα κανονικότητα, με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου.

Μήπως επιτέλους; ήρθε η ώρα να μας ενημερώσετε για το νεο τρόπο λειτουργίας των πολιτιστικών συλλόγων γιατί αφορά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας .

Μία πρόταση που μπορούμε να σας κάνουμε είναι , να συστήνεται η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας ή προσωπίδας την ώρα της πρόβας, γαντιών μιας χρήσης ή /  και συχνή χρήση αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος (70%) που θα πρέπει να παρέχεται στους χώρους πρόβας από τους Συλλόγους, με ταυτόχρονη ειδική μέριμνα για χορευτές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες .

Στις πρόβες να παρίστανται μόνο όσοι συντελεστές είναι αναγκαίο και να μην επιτρέπονται θεατές, φυσικά να γίνεται  καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στις πρόβες, με σκοπό την ευκολότερη ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ