Κοντά στον Άρη ο Κώστας Γιουτίκας - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Κοντά στον Άρη ο Κώστας Γιουτίκας

dav

Ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα τον Άρη, όπως δεν χάνει και αγώνα ειδικά μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εμείς τον συναντήσαμε να πίνει καφέ και να συζητάει τα τεκταινόμενα της ομάδας και τον σχεδιασμό από εδώ και πέρα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη, στο περίπτερο της , στο Διεθνές εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ. Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Γιουτίκας έχει αναπτύξει μια φιλική σχέση με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Πάντως εμείς πλησιάζοντας και συνομιλώντας με τους δύο άνδρες προσπαθήσαμε να μάθουμε τη μέλη γενέσθαι με το γήπεδο του Άρη. Όπως μας είπε, ο ίδιος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παρούσα κατάσταση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Οι προοπτικές που εξετάζονται είναι η ανάπλαση του υπάρχοντος γηπέδου στην περιοχή Χαριλάου και το ακόμη πιο φιλόδοξο και φυσικά δαπανηρό σχέδιο της κατασκευής νέου γηπέδου για τον Άρη,Φυσικά ο κ. Καρυπίδης επιθυμεί νέο γήπεδο όπου θα επιφέρει με την αξιοποίηση του πολύ μεγαλύτερα έσοδα στην ΠΑΕ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ