Κοντά στον δοκιμαζόμενο λαό της Βηρυτού οι φαρμακοποιοί της Β. Ελλάδας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κοντά στον δοκιμαζόμενο λαό της Βηρυτού οι φαρμακοποιοί της Β. Ελλάδας

Άμεση και συγκινητική ήταν η συνδρομή των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας στη συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες των φονικών εκρήξεων στη Βηρυτό. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες συγκέντρωσαν ένα φορτηγάκι με κιβώτια γεμάτα υγειονομικό υλικό και φάρμακα, τα οποία εντός των επόμενων ημερών θα παραδοθούν στην Πρεσβεία του Λιβάνου ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγέντων.


Πιο συγκεκριμένα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ) Θεσσαλονίκης, οργάνωσαν, συγκέντρωσαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν ένα φορτηγάκι με φάρμακα, αντισηπτικά, γάζες και μάσκες, στον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο οποίος επίσης έχει αναλάβει πρωτοβουλία στήριξης με τρόφιμα του δοκιμαζόμενου λαού της Βηρυτού.
Το συντονισμό της συγκέντρωσης και παράδοσης των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού είχαν η Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Άννα Σιδηροπούλου και η εκπρόσωπος του ΦΣΘ στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαρία Μυρωνίδου.


«Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν άμεση και συγκινητική. Για άλλη μια φορά έδειξαν το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανιδιοτελούς προσφοράς που τους διακατέχει για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτός», δηλώνει ο Πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης και προσθέτει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές φαρμάκων, τα οποία συγκεντρώνονται στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ