Κορονοϊός: Φίλη της 40χρονης εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα – Συναγερμός και για 2 υπαλλήλους της Βουλής - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κορονοϊός: Φίλη της 40χρονης εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα – Συναγερμός και για 2 υπαλλήλους της Βουλής

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μια φίλη της 40χρονης που νοσηλεύεται στο Αττικόν εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με αυτά της νόσου COVID-19 (κορονοϊός).

Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναφοράς «Αττικόν»  με ασθενοφόρο. Να ενημερώσουμε ότι η φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό, είχε ταξιδέψει μαζί της Μιλάνο της Ιταλία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για περισσότερες εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος και να σιγουρευτούν τα αποτελέσματα.

Τέλος υπήρξαν δύο υπάλληλοι της Βουλής οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψαν στη Βόρεια Ιταλία για να παρακολουθήσουν μια συναυλία. Όταν γύρισαν, η Βουλή τους συνέστησε να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Παρ’ όλα αυτά όμως όπως διευκρινίζουν υπάλληλοι της Βουλής ότι οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν μεταβεί προ δεκαημέρου στο Μιλάνο για συναυλία και όταν γύρισαν έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν αρνητικές και είναι υγιείς. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας άρρωστος με κορονοϊό στο κοινοβούλιο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ