"Κράξιμο" στο συνήγορο της 33χρονης για το δώρο στη Μαρκέλλα - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

“Κράξιμο” στο συνήγορο της 33χρονης για το δώρο στη Μαρκέλλα

Τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήλπιζε ότι θα έχει η κίνηση του συνηγόρου της 34χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας , να κάνει ένα δώρο στην 10χρονη και να το δημοσιοποιήσει στα social media, είχε τελικά αυτή η πράξη αυτή που αποδοκιμάστηκε από πολλούς.

Η κίνηση αυτή του κ. Βασίλη Νουλέζα προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο facebook, αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη, δηλώνοντας ευσυγκίνητος. «Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε το σχόλιο του κ. Νουλέζα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικρίνουν την πράξη του.

«Πρέπει να ντρέπεσαι που επιλέγεις να βγάλεις λεφτά σε βάρος ενός κακοποιημένου παιδιού είσαι απλώς ένα σκουπίδι και τίποτα παραπάνω άθλιε ανθρωπάκο ντροπή τον γονέων σου ελπίζω ο θεός να μην σου έχει δώσει το υπέρτατο δώρο να είσαι πατέρας γιατί δεν το αξίζεις μαλάκα» σχολίασε ένας χρήστης του facebook κάτω από την ανάρτηση του δικηγόρου. Ακολούθησαν κι άλλα αντίστοιχα σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Νουλέζα:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ