ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον εισαγγελέα Γιαννιτσών οδηγούνται σήμερα ο πατέρας της 22χρονης που γλίτωσε από τα πυρά του 38χρονου με τραυματισμό στο χέρι. Ο δράστης  άνοιξε πυρ το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να σκοτώσει την 69χρονη γιαγιά της η οποία μπήκε μπροστά στην εγγονή της και δέχτηκε τη σφαίρα. Από τα πυρά τραυματίστηκε  και ο 74χρονος παππού της 22χρονης.

Μαζί  με τον 48χρονο πατέρα θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα και δύο φίλοι του  44 και 47 ετών. Όλοι τους  συνελήφθησαν καθώς λίγο μετά τη δολοφονία της 69χρονης, εντόπισαν τον δράστη και του επιτέθηκαν.Στην συνέχεια τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο 38χρονος δράστης ο οποίος μετά το έγκλημα επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Αρχικά ο 38χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κρύα Βρύση το βράδυ της Τρίτης, μετά από καβγά έξω από το σπίτι της οικογένειας της 22χρονης με την οποία ήταν ερωτευμένος, επέστρεψε έξω από την οικία και άνοιξε πυρ με την καραμπίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η 69χρονη γιαγιά και να τραυματιστούν ο παππούς και η εγγονή.

Σχολιάστε