Κυρ. Μητσοτάκης: Κακοστημένο θέατρο Τσίπρα-Καμμένου που εξυπηρετεί και τους δύο - Karfitsa.gr
Slider Επικαιρότητα Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Κακοστημένο θέατρο Τσίπρα-Καμμένου που εξυπηρετεί και τους δύο

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος ήταν σε απόλυτη συνεννόηση για όσα συνέβησαν και πως πρόκειται για «κακοστημένο θέατρο για να βολευτούν και οι δύο» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «είναι μια συνεννοημένη υπόθεση, ένα σκηνοθετημένο διαζύγιο. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθούν να υπάρχουν, απλά συγχωνεύτηκαν».

Σημεία από την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νίκο Χατζηνικολάου και στον ΑΝΤ1:

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως «όχι δεν πιστεύω τους λόγους του κ. Καμμένου» εξηγώντας: Τέσσερις στους 7 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης. Οι 2 παραμένουν υπουργοί, ο κ. Τσίπρας τους κρατάει. Και οι 2 που δεν είναι υπουργοί δεν διαγράφονται από ΚΟ Καμμένου ώστε να εξακολουθεί να έχει όλα τα προνόμια του αρχηγού κόμματος επικεφαλής ΚΟ» για να τονίσει: «Είναι μια συνεννοημένη υπόθεση, ένα σκηνοθετημένο διαζύγιο. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθούν να υπάρχουν, απλά συγχωνεύτηκαν».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, οι δύο αρχηγοί είναι σε απόλυτη συνεννόηση για όσα συνέβησαν. «Δεν υπάρχει καμιά καινούρια αρχή, μόνο κακοστημένο θέατρο για να βολευτούν και οι δύο. Ο Καμμένος τυπικά για να μην βάλει υπογραφή στη συμφωνία, για να λέει ότι είναι μακεδονομάχος αυτός που έδωσε το στιλό στον Τσίπρα και τώρα του δανείζει τους βουλευτές του για να αποσπάσει την ψήφο εμπιστοσύνης».

Κάλεσμα σε βουλευτές: Ψήφος εμπιστοσύνης ίσον ναι στη συμφωνία των Πρεσπών

Για να προσθέσει: «Καλώ τους βουλευτές και κυρίως τους διεκδικούμενους να αναλογιστούν τις συνέπειες αυτής της επιλογής τους. Ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει ψήφος σε μια