Κυρ. Μητσοτάκης: Προτιμώ μια καλή θέση εργασίας από ένα επίδομα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Προτιμώ μια καλή θέση εργασίας από ένα επίδομα

«Δεν είμαστε αντίθετοι στα επιδόματα, τα επιδόματα χρειάζονται για να ανακουφίσουν τον πόνο, αλλά μεταξύ ενός επιδόματος και μιας καλής θέσης εργασίας, θα διαλέγω πάντα το δεύτερο», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του κόμματος, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο.

Ο κ. Μητσοτάκης – που έκανε περιοδεία στην Ηλεία και την Αχαΐα– τόνισε για μία ακόμη φορά ότι θέλει να ενώσει και όχι να διχάσει τους Έλληνες. «Θα επιμείνω από τώρα μέχρι τις εκλογές στις 7 Ιουλίου να μιλάω για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Το κάνω διότι κάποιοι, ακόμα και σήμερα, επιχειρούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Να μας χωρίσουν σε πολλούς και σε λίγους, σε ελίτ και στον λαό. Σε όλους αυτούς λοιπόν που πολιτεύτηκαν τέσσερα χρόνια με τη σημαία του διχασμού ψηλά, τους απαντώ ότι είμαστε εδώ πέρα για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό, δεν είμαι εδώ για να διχάσω κανένα, είμαι εδώ για να προχωρήσω με όλες τις Ελληνίδες και με όλους τους Έλληνες ενωμένους», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι το «μεγαλύτερο σκιάχτρο» που χτίζει το κυβερνών κόμμα, παρουσιάζοντας μια ΝΔ που δεν υπάρχει «είναι να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για τα συμφέροντα των πιο αδύναμων. Τους απαντώ με μία φράση: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας, ένα κόμμα το οποίο δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις, ένα κόμμα που μέσα από την πολιτική του θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους, ώστε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να βελτιώσουν το εισόδημά τους».

Κάλεσμα στους νέους

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους νέους να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του τόπου και να στηρίξουν τη ΝΔ «αν θέλουν καλύτερη δημόσια παιδεία, καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια χωρίς μπαχαλάκηδες και άλλους ακραίους και δημόσια παιδεία συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα. «Το κάνω για να σηματοδοτήσω με αυτόν τον τρόπο, τη μεγάλη πολιτική σημασία που αποδίδω στην Αχαΐα, αλλά και την έμφαση την οποία δίδω στην Αχαΐα, ως την αναπτυξιακή μηχανή της Δυτικής Ελλάδας για την επόμενη ημέρα», εξήγησε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ