Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος η δημιουργία πολλών και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος η δημιουργία πολλών και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρωτοβουλία του Ρουμάνου πρέσβη, η χώρα του οποίου ασκεί την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρευρέθηκε σε γεύμα εργασίας με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ σήμερα το πρωί.

Κατά την διάρκεια του γεύματος, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε για τις πολιτικές εξελίξεις τους εκπροσώπους των άλλων κρατών για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα έδωσε απαντήσεις σε σειρά ερωτήσεων που του τέθηκαν και αφορούσαν την οικονομία, το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, την εξωτερική πολιτική και τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, ενώ κατέστησε σαφές πως η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εφαρμόσει εκείνο το μείγμα πολιτικής που θα βγάλει τη χώρα οριστικά από την κρίση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα πραγματικό «success story» και τόνισε πως ο ρυθμός ανάπτυξης του 2% που είναι σήμερα δεν είναι αρκετός. «Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης, της οικονομίας και η δημιουργία πολλών και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι έχει να κάνει με την Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι ως πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αμβλύνει τις συνέπειες της και παράλληλα θα δώσει έμφαση στη διασφάλιση των συμφερόντων των ελληνικών επιχειρήσεων, που χρησιμοποιούν το brand «μακεδονικός».

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως στις επικείμενες ευρωεκλογές θα υπάρξει ισχυρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις με την νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ