Κωνσταντίνος Αγγουράς: Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της πόλης - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Αγγουράς: Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της πόλης

Ο Κωνσταντίνος Αγγουράς είναι δημόσιος υπάλληλος στο τμήμα οικονομικής διαχείρισης στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης. Προπονητής βόλεϊ μεταξύ άλλων και διεκδικεί την ψήφο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Για ποιό λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί τα τελευταία 11 χρόνια δουλεύω για την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη Διοίκηση… Και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν και πιστεύω ότι με κάποιες σωστές ενέργειες θα μπορέσουν να γίνουν μεγάλες αλλαγές…

Γιατί επιλέξατε τον  συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού;

Δεν υπήρχε θέμα επιλογής… Εφόσον αποφάσισα να κατέβω μόνο με τον Γιώργο Ορφανό θα το έκανα… Είναι αληθινός αγαπάει την πόλη και είναι διπλα στον πολίτη ανά πάσα στιγμή… Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για το καλό της πόλης. Επειδή, ό,τι λέει ο Γιώργος Ορφανός το κάνει. Κι αυτή είναι η πιο μεγάλη διαφορά.

Ποιός είναι ο ρόλος που θα θέλατε να διαδραματίσετε σε περίπτωση εκλογής σας στο δήμο;

Ο ρόλος που θα ήθελα να διαδραματίσω σε περίπτωση εκλογής μου είναι αυτός του αθλητισμού και του πολιτισμού κυρίως που είναι και ο τομέας μου σαν παλιός διεθνής αθλητής τόσα χρόνια και μέσα στα γήπεδα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν… Αλλά σε όποιο ρόλο και να με τοποθέτησει ο δήμαρχος θα υπερβάλλω εαυτό για να γίνουν όλα σωστά και με αγάπη για την πόλη…

Ποιά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη θα ιεραρχούσατε ως σημαντικότερα;

Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά πιστεύω αυτά που χρειάζονται άμεση λύση είναι η καθαριότητα και το πάρκινγκ… Ειδικά τώρα και με το καλό να εγκαινιάσουμε το Μετρό μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε… Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον εμείς θα το φτιάξουμε καλύτερο… Team orfanos!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ