Κωνσταντίνος Μάμαλης: Ξεσηκώνει με μουσικές και χρώματα - Karfitsa.gr
Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Ξεσηκώνει με μουσικές και χρώματα

Η Θεσσαλονίκη πάντα τροφοδοτούσε την σύγχρονη λαϊκή σκηνή με νέα ταλέντα που προχωρούν και εξελίσσονται σε αστέρια.  Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης είναι μια από τις χαρακτηριστικές τέτοιες περιπτώσεις που κάνει ένα εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με τέσσερα δικά του τραγούδια με τίτλους “Είσαι μία τρέλα”, “Πως την είδες;”, “Αδυναμία μου”, “Και τι δε θα ‘δινα”.  Ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η λαϊκή μπαλάντα «Χάρισμά σου» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου  και  στίχους Ηλία Φιλίππου από το label Final Touch της Walnut Entertainment του Μίλτου Καρατζά.

Από τις σπουδές στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις πίστες της πόλης.  Τι σε οδήγησε εκεί;

Η αγάπη μου και το πάθος μου για το τραγούδι φυσικά, που το είχα από μικρή ηλικία.  Αλλά και η επιθυμία μου να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Ασχολήθηκες και με το γράψιμο δικών σου τραγουδιών…

Θεωρώ πως ήταν μια διαδικασία που με ωρίμασε καλλιτεχνικά. Μια προσπάθεια να ικανοποιήσω το κοινό μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

Και το νέο σου τραγούδι;

Η μπαλάντα «Χάρισμά σου» σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μου με την Final Touch της Walnut Entertainment του Μίλτου Καρατζά, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στις ικανότητές μου καθώς και τους δημιουργούς του τραγουδιού, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου για την έμπνευση και την δημιουργικότητά τους. Αλλά και τον σκηνοθέτη Φώτη Φωτίου που ανέλαβε την οπτικοποίηση του τραγουδιού σε  videoclip.

Πού σε συναντάμε live αυτή την εποχή;

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν φέτος εμφανίζομαι στο «Μουσικές και Χρώματα» στην πόλη μας, 28ης Οκτωβρίου 44 (περιοχή Δελφών) μ’ ένα κεφάτο σχήμα ταλαντούχων συνεργατών με το οποίο γνωρίσαμε ήδη επιτυχία τα προηγούμενα δύο χρόνια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ