Κων. Ζέρβας: Κυνηγάμε το παρεμπόριο – Θέλουμε την ευταξία της πόλης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κων. Ζέρβας: Κυνηγάμε το παρεμπόριο – Θέλουμε την ευταξία της πόλης

Στο πρωινό του Open βρέθηκε την προηγούμενη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος μίλησε για τους βασικούς στόχους της δημαρχίας μέσα στο επόμενο διάστημα και τα για τα τρία έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Για την ανάγκη αντιμετώπισης του παρεμπορίου, αλλά και της ευταξία της πόλης έκανε ο λόγο ο κ.Ζέρβας στην πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη του. «Κυνηγάμε το παρεμπόριο. Θέλουμε όμως και την ευταξία της πόλης» τόνισε δίνοντας βάση και στην καθαριότητα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για τη νέα ζωή που πρόκειται να δοθεί στο πάρκο του Αγάλματος Βενιζέλου, ειδικά τώρα τις γιορτές και για την ευρύτερη ανάγκη εκείνης της περιοχής να νιώθουν οι πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας.

Ξεκινά η ανάπλαση των στάβλων της Παπάφη

«Ξεκινά η ανάπλαση των στάβλων της Παπάφη. Έχει οριστεί το κονδύλι στα 13,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αρχίσουμε από την επόμενη χρονιά. Είναι σημαντικό για μας. Γενικά μια περιοχή όπως η Τούμπα, σε συνδυασμό με την ανάπλαση του γηπέδου και με την ΥΦΑΝΕΤ -ένα κτίριο φάντασμα- θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Για την ΥΦΑΝΕΤ συζητώ ήδη με την κα Μενδώνη. Αυτά νομίζω ότι είναι τρία έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μέσα στην επόμενη τετραετία. Δίνουμε έμφαση στις γειτονιές της πόλης. Αγαπάμε τις γειτονιές της πόλης» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ