Κύκλος επαφών Ζέρβα-Σήμερα συνάντησε Ορφανό,αύριο βλέπει Νοτοπούλου και Βούγια - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κύκλος επαφών Ζέρβα-Σήμερα συνάντησε Ορφανό,αύριο βλέπει Νοτοπούλου και Βούγια

Τις επαφές ενόψει  της ανάληψης καθηκόντων την 1η Σεπτέμβρη με στόχο την εξεύρεση συμμάχων για τον σχηματισμό νέας διοίκησης, συνεχίζει ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Ορφανό, επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και αναζήτησαν πεδία κοινού βηματισμού, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία.

Η παράταξη του Γιώργου Ορφανού έχει εκλέξει επτά (07) δημοτικούς συμβούλους στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όσους ακριβώς και η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος βάση του νέου τρόπου διοίκησης που επιβάλει ο «Κλεισθένης» αναζητά συμμαχίες που θα του εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, γεγονός απαραίτητο για να μπορεί να διοικεί τον δήμο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της αναζήτησης  συνεργασιών ο κ. Ζέρβας συναντήθηκε νωρίτερα και με την εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Νασιούλα, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον κ. Ταχιάο. Ο κ. Ζέρβας αναμένεται να συναντηθεί αύριο με την Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» και τον Σπύρο Βούγια, επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης».

Στόχος του κ. Ζέρβα είναι να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τον κύκλο των επαφών του με τους επικεφαλής των συνδυασμών προκειμένου να έχει διαθέσιμα όλα τα δεδομένα πριν λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για τον σχηματισμό της διοίκησής του. «Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο. Δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια για ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων, οι δημότες θέλουν λύση στα προβλήματά τους, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει», λέει ο κ. Ζέρβας προς τους συνεργάτες του για τις πυρετώδεις επαφές που πραγματοποεί.

Αυτό ήταν και το νόημα της προαναγγελίας της τοποθέτησης του Δρόσου Τσαβλή, πρώτου σε σταυρούς στην παράταξή του, για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας έτσι αμέσως το τοπίο για τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ