Κύμα αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ-Πάνω από 3 εκατ. οι δωρεές - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κύμα αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ-Πάνω από 3 εκατ. οι δωρεές

«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Δεν μπορούμε να συλλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Πώς ξεκίνησαν τα πράγματα και που έφτασαν. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ευτυχώς στήριξε τον Παναγιωτάκη και σας ευγνωμονούμε όλους για αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ στο δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό σήμερα το πρωί, η τελευταία ενημέρωση, ήταν 3.100.000 ευρώ, πρόσθεσε ο κ. Γλωσσιώτης και όπως τόνισε «και αυτά σας λέω ότι είναι όλα από τον κόσμο. Από μικροκαταθέσεις. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μπει είναι 41.000 ευρώ».

Σχετικά με την πληροφορία ότι υπάρχει κατάθεση 1 εκατ. ευρώ,ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ ανέφερε «δεν γνωρίζω κάτι. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πρωί το ποσό ήταν στα 3,1 εκατ. ευρώ και όλα αυτά ήταν από μικροκαταθέτες».

«Θεωρούμε πως «ναι». Το υπουργείο έχει ήδη διαπραγματευτεί την τιμή, όπως και το φάρμακο», ανέφερε ο κ. Γλωσσιώτης σε ερώτηση σχετικά με τα χρήματα και αν θα φτάσουν.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ