Κ. Αγοραστός: Στηρίζει Απ. Τζιτζικώστα για την προεδρεία της ΕΝΠΕ (Audio) - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Παραπολιτικά

Κ. Αγοραστός: Στηρίζει Απ. Τζιτζικώστα για την προεδρεία της ΕΝΠΕ (Audio)

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει για τη θέση του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο νυν πρόεδρος και περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa, βάζει πλώρη για την Ευρώπη διεκδικώντας τη  θέση του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Κώστας Αγοραστός μετά από μια επιτυχημένη πενταετία στο τιμόνι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας -η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως δύσκολή θητεία- αποκάλυψε στην Karfitsa ότι έχει ως μοναδικό στόχο να επικεντρωθεί τα μεγάλα προβλήματα της Θεσσαλίας, που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχει βάλει για το επόμενο διάστημα τρία πολύ σημαντικά στοιχήματα, τα οποία θέλει να πετύχει.

Πρώτο στοίχημα είναι να δημιουργήσει ένα κέντρο καταπολέμησης του καρκίνου γιατί, όπως αναφέρει ο κ. Αγοραστός, «ο καρκίνος είναι μια διαδεδομένη νόσος από την οποία θα συνεχίσουν να φεύγουν από τη ζωή πολλοί συνάνθρωποί μας και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο αντίστασης».

Δεύτερο στοίχημα είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου κέντρου για νέα παιδιά καθώς, όπως εξηγεί, η Θεσσαλία είναι ”φυτώριο νέων μυαλών με επιχειρηματικό πνεύμα”, ενώ διαθέτει τους καλύτερους developers της τεχνολογίας στη χώρα.

Τρίτο στοίχημα είναι η υδροδότηση της Θεσσαλίας από τον Αχελώο, η οποία είναι ελλειμματική σε νερό. «Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουμε το πρώτο μεγάλο περιβαλλοντικό έργο – αντίσταση στις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματική αλλαγής, που θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά όλη την Ελλάδα και θα δώσει τεράστιο περιβαλλοντικό μήνυμα στην Ευρώπη», αναφέρει ο Κώστας Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, γνωστός για τις ανθρωποκεντρικές ευαισθησίες του κρίνει ότι ήρθε να ασχοληθεί απρόσκοπτα με τη Θεσσαλία και να πραγματοποιήσει αυτά τα τρία μεγαλόπνοα σχέδια για την περιοχή του.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ