Κ. Ζέρβας: Δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ αυτοί να βανδαλίζονται - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Κ. Ζέρβας: Δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ αυτοί να βανδαλίζονται

Τον βανδαλισμό των συρμών του Μετρό σχολιάζει με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη”, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας αναφέρει τα εξής:

“Είναι απορίας άξιο πως μέσα σε λίγα 24ώρα, περάσαμε από τον εορτασμό της άφιξης των νέων συρμών του μετρό, στον πρώτο βανδαλισμό τους. Αυτό συμβαίνει όταν επικρατεί ανομία, αδιαφορία και προχειρότητα. Ο βανδαλισμός των συρμών του μετρό έγινε είτε από λίγους που είχαν πολύ χρόνο, είτε από πολλούς που έδρασαν γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες των αρμοδίων παραμένουν οι ίδιες καθώς ο χώρος υποτίθεται πως ήταν φυλασσόμενος. Όλη πόλη χάρηκε με την άφιξη των συρμών. Ορισμένοι όμως που έσπευσαν περιχαρείς να εκμεταλλευτούν κομματικά και εκλογικά το γεγονός, χωρίς να διασφαλίσουν τα στοιχειώδη είναι έκθετοι. Διότι δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ μόλις πέσουν τα φώτα, η περιουσία του ελληνικού λαού και των Θεσσαλονικέων να παραμένει αφύλακτη και να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις ορισμένων. Σημασία έχει να σχεδιάζεις, να υλοποιείς, να διαφυλάσσεις την δημόσια περιουσία”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ