Κ. Ζέρβας: Πρόταση στον Γ. Μπουτάρη για οικουμενική διοίκηση - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Κ. Ζέρβας: Πρόταση στον Γ. Μπουτάρη για οικουμενική διοίκηση

Πρόταση προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για σχηματισμό υπηρεσιακής οικουμενικής διοίκησης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό να διοικηθεί ο δήμος στη διάρκεια των επόμενων 7 μηνών (έως την 31η Αυγούστου, που λήγει η θητεία του νυν δημάρχου) έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η πρόταση του κ. Ζέρβα, που κατατέθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ, έγινε με αφορμή τις δύο «ήττες» που υπέστη η διοίκηση Μπουτάρη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου καταψηφίστηκαν τόσο η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας, όσο και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας.

«Η διοίκηση αυτή δεν μπορεί να διοικήσει. Όχι μόνο σε επίπεδο πλειοψηφίας, σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, αλλά και στις υπηρεσίες. Υπάρχει ένα χάος, τίποτα δεν λειτουργεί. Αυτό φαίνεται και στην πόλη. Προτείνω ο Γιάννης Μπουτάρης να σκεφτεί και να προχωρήσει σε μια υπηρεσιακή οικουμενική διοίκηση γι αυτούς τους εφτά μήνες που απομένουν. Κάνω έκκληση στον Γιάννη Μπουτάρη να αντιληφθεί πως δεν είναι σε θέση να διοικήσει με αυτούς τους ανθρώπους που του έχουν απομείνει και να απευθυνθεί σε όλες τις παρατάξεις να πάμε σε ένα οικουμενικό σχήμα», ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Να παραιτηθεί η Κ. Νοτοπούλου

Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» κάλεσε για ακόμα μια φορά την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, να παραιτηθεί από τη θέση της. «Είδαμε μια καθυστέρηση στην παραίτηση της από τη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης. Ως νέα πολιτικός θα έπρεπε να δώσει διαφορετικό στίγμα από τη στιγμή που επέλεξε το στίβο διεκδίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ