Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό όποτε και αν έρθει στη Βουλή - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική Ροή

Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό όποτε και αν έρθει στη Βουλή

“Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία με τα Σκόπια όποτε έρθει στη Βουλή” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Θεσσαλονίκη στο συνέδριο του ΣΕΒΕ “Export Summit VI”.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία επεσήμανε ότι ” η χώρα βαδίζει σε ένα δρόμο διπλά ναρκοθετημένο από ένα τέταρτο επί της ουσίας μνημόνιο και από μια πολύ κακή συμφωνία”.

” Το τέταρτο μνημόνιο υπονομεύει σε βάθος χρόνου τη χώρα ενώ η κακή συμφωνία στο Σκοπιανό ανοίγει εθνικές πληγές με αδιευκρίνιστες ακόμα συνέπειες” σημείωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

“Καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν θα υπέγραφε μια τέτοια συμφωνία. Η καρέκλα της εξουσίας είναι πιο σημαντική για τον Αρχηγό των ΑΝΕΛ” επεσήμανε ο  αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ” η χώρ οδηγείται όλο και περισσότερο σε χειρότερη θέση μόνο και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία. Είναι ώρα να γίνουν εκλογές για να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που προκαλούν μεγάλη ζημιά στην χώρα”.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη διευκόλυνση της ρευστότητας και για τη δημιουργί ενός φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος προκειμένου η οικονομία να πάρει και πάλι μπροστά.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην ανησυχία των εξαγωγέων για τα μακεδονικά προϊόντα μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ